– Når gjestene sier at de gleder seg til lunsj, da vet vi at vi har gjort noe riktig, sier Astrid Roppen.
Hun er gründer av Dugurd kantiner, en innovativ kantinebedrift som siden oppstarten i 1992 har bragt den gode «restaurantfølelsen» til folk i jobblunsjen.
– Målet mitt har hele veien vært å servere mat som folk blir glad av, og som de vil komme tilbake igjen for – dag etter dag. Det å jobbe med kvalitetshåndverk har alltid vært den største drivkraften.
ASTRID ROPPEN: Gründer av Dugurd kantiner. Foto: Storebrand
Kvalitet i alle ledd
Det er nå 30 år siden Roppen startet opp, og for den driftige gründeren er det viktig å ha med dyktige mennesker på laget.
– Vi ansetter kun fagutdannede kokker med høy yrkesstolthet og engasjement. Det er viktig for oss at det som serveres er av ypperste kvalitet – og det får vi når vi ansetter folk som virkelig brenner for faget sitt.
For en bedrift som er opptatt av kvalitet i alle ledd, er også en god pensjonsordning viktig. Som medlem av Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO), kunne Dugurd benytte seg av medlemsfordelen NHO Pensjon i Storebrand.
– Vi er superfornøyde med NHO Pensjon. I tillegg til å gi oss gode betingelser, fungerer samarbeidet med Storebrand veldig bra. De digitale løsningene er intuitive, og kundeservicen god.
– Ting skjer smidig, uten at vi trenger å bruke så mye tid på det, sier Roppen.
Ønsker bedriften din å benytte medlemsfordelen NHO Pensjon?
Siden oppstarten i 1992 har Dugurd vokst fra 1 til cirka 150 ansatte. For matgründeren er derfor hjelpen med å informere ansatte en viktig fordel med å ha NHO Pensjon i Storebrand.
– I mat- og restaurantbransjen har vi ofte ansatte fra mange ulike land, som ikke nødvendigvis er klar over pensjonsreglene vi har her i Norge. HR-avdelingen melder imidlertid at det har vært færre spørsmål relatert til pensjon etter at vi byttet til NHO Pensjon. Det sier meg at Storebrand er gode på å informere og følge opp den enkelte.
Det mener Roppen er en fordel for både den ansatte og bedriften:
– Det gjør at vi selv kan fokusere på det vi ønsker å bruke tiden på – nemlig å lage sunn, bærekraftig og sabla god mat hver dag.